4 dec 2018 - 19:30

Mierloseweg 200, Helmond

Prijs: 15,00 euro

mediteren, meditatie in Helmond, healing in Helmond, medium, spiritualiteit, lichtwerkers, ascensie, bewustzijn, mindfulness, reading in Helmond, hooggevoelig, bewustwording, burn out

Start 19.30 uur, inloop vanaf 19.15 uur

Einde 20.30 uur

Wil jij kennismaken met meditatie of gewoon even onthaasten? Wil jij kunnen ontspannen en meer rust in je hoofd? Ben jij gevoelig en vaak moe? Wil jij graag wat minder moeten en meer Zijn? Meer flow? Dan is mediteren een snelle en eenvoudige manier om meteen innerlijke rust te ervaren.

De meditaties van De Wijsheid van het Hart zijn bijzonder. Bijzonder omdat ze zo simpel en makkelijk zijn. Geen technieken maar direct rust, diepe ontspanning en vrede ervaren. Onmiddellijk. Een diepe heling voor mind, body & soul. Ontdek dat kalmte een superpower is! Iedereen kan het.

Je wordt mee genomen op een helende reis. Een reis van je hoofd naar de diepte van je eigen hart. Een reis waarin wij samen bewustzijn gaan verkennen en je een diepe aanraking ervaart van binnenuit. Een ervaring die je helpt om je eigen Lichtkracht weer te ontdekken en voelen. Je gaat lekker helemaal Zen naar huis.

De thema’s wisselen elke keer. Je hebt geen meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. De geleide meditaties zijn eenvoudig en mindfulness based. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Investering € 15,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee met wat lekkers. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur.

Neem een handdoek of dekentje mee waarop je kunt gaan liggen.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren. Bij aanmelding ga je akkoord met de algemene voorwaarden en het privacy reglement.

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.