10 jul 2018 - 19:30

Mierloseweg 200, Helmond

Prijs: 15,00 euro

healing helmond, medium helmond, mediteren in Helmond, Ascensie, mediteren, I AM, hooggevoelig, meditatie, HSP, bewustzijn, bewustwording, spiritueel, nieuwetijdskind, ontspanning, vrede

Wil jij kennismaken met meditatie of gewoon even onthaasten? Wil jij kunnen ontspannen en meer rust in je hoofd? Ben jij vaak overprikkeld en moe? Heb je moeite met ontladen en opladen? Dan is mediteren een snelle en eenvoudige manier om meteen innerlijke rust te ervaren.

De meditaties van De Wijsheid van het Hart zijn bijzonder. Bijzonder omdat ze zo moeiteloos en eenvoudig zijn. Geen technieken, geen methodiek om tot diepe ontspanning te komen. Maar direct rust, diepe ontspanning en vrede ervaren. Onmiddellijk. Zie het maar als Sprankels van Licht die een katalysator zijn voor jouw eigen Lichtkracht en bewustwording. Een diepe heling voor mind, body & soul.

Je wordt mee genomen op een helende reis. Een reis van je hoofd naar de diepte van je eigen hart. Een reis waarin wij samen bewustzijn gaan verkennen en je een diepe aanraking ervaart van binnenuit. Een reis die je helpt om je eigen Lichtkracht weer te ontdekken en voelen.

De thema’s wisselen elke keer. Je hebt geen meditatie ervaring nodig om te kunnen deelnemen. De geleide meditaties zijn eenvoudig en mindfulness based. Het helpt je om vanuit rust de drukte van alledag kalm en bewust tegemoet te treden. Soms ontvang je na afloop een korte reading die je exact het inzicht geeft wat je op dat moment nodig hebt.

Investering € 15,-

Tijdstip

Inloop vanaf 19.15 uur met koffie/thee. Start 19.30 uur, einde 20.30 uur. Neem een handdoek of dekentje mee waarop je kunt gaan liggen.

Locatie

Thuis bij Annemieke, Mierloseweg 200, 5707 AT Helmond

“Thuis bij Annemieke” is een erg fijne en sfeervolle plek in Helmond. Met volop gratis parkeergelegenheid in de directe omgeving. Een perfecte ligging, ook als je niet uit de directe omgeving komt. Komend vanuit Eindhoven, ligt het meteen vooraan in Helmond. We hebben een rustige ruimte en een gezellige keuken tot onze beschikking. Voel je welkom, voel je thuis.

Aanmelden

Aanmelden vooraf is noodzakelijk i.v.m. een beperkt aantal plekken. Gebruik het formulier hieronder om je plekje te reserveren.

 

Boekingen niet langer mogelijk op deze datum.