Diamond Light Coaching is een combinatie van intuïtieve coaching vanuit helder bewustzijn en energetische transmissie. Dit maakt deze vorm van coaching zo waardevol. Zodat je het niet alleen snapt maar ook voelt en ervaart.  Jij hoeft niet hard te werken, je hoeft je niet aan te passen aan een ander of aan de wereld. Je mag volkomen jezelf zijn. Als jij gewoon jezelf bent, verandert de wereld. Jij bent vrij! En dat is bedoeling van Diamond Life Coaching. Je ware Zelf onthullen en de innerlijke vrijheid ervaren en ontdekken. Los van je opleiding, achtergrond, opvoeding, scholing, religie, overtuigingen…. Dat alles ben je niet. DAT ga je ervaren en dat voelt heerlijk.

Waarom Diamond?

Coaching, bewustzijn, bewustwording, ascensie, hooggevoeligheid, coaching in Helmond, Healing in Helmond, hooggevoeligheid in Helmond, energie, energie in Helmond

Diep verscholen in je hart bevindt zich een diamant van Licht. Jouw oorspronkelijke Lichtkracht. En daar is deze coaching op gericht. Je wordt niet aan gesproken op je denken of analyseren, je wordt aan gesproken op je voelen, intuïtie en Zijn. Met andere woorden, wakker worden en jezelf leren kennen als bewustZijn. Het is de reis naar binnen. De reis van je hoofd naar je hart. Dit noemt men ook Ascensie. De Wijsheid van het Hart ondersteunt en begeleidt je bij de vele lagen van bewustwording. Op een simpele manier. De overtuiging dat dit een lang en uitdagend pad is, is een illusie. Dat waar je naar op zoek bent is namelijk ook op zoek naar jou… Dat stemmetje diep van binnen, dat gevoel van “ik mis iets” DAT gevoel bedoel ik hiermee. Als jij dit voelt weet jij wat ik bedoel. Dan ontmoet ik jou graag! Deze vorm van coaching is voor hen die hun ware spirituele kracht & intuïtie willen ontdekken. Voor zij die zich op het pad van bewustwording bevinden en tegen blokkades aanlopen. Voor zij die ècht vrij willen zijn.

Diamond Light coaching helpt je bij …

 • meer zelfinzicht en helderheid
 • direct naar de kern te gaan
 • minder vanuit je hoofd leven en meer vanuit je hart
 • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst gebruiken als steppingstone naar dieper bewustZijn
 • zelfvertrouwen en zelf liefde ervaren
 • het herkennen van valkuilen en blokkades op je pad van bewustwording
 • je ware potentieel ontdekken
 • innerlijke rust ervaren en ècht vrij te zijn
 • goed om te gaan met (hoog)gevoeligheid en paranormale gevoeligheid
 • te leren luisteren naar je intuïtie en je spiritualiteit verdiepen

Je kunt starten met een Light coaching traject (of losse sessies) nadat je een consult hebt gehad. Het consult is een intake om helder te krijgen waar je nu staat, waar energie stagneert en welke blokkades je ervaart. Het is het fundament voor het maken van bewuste keuzes en heldere actie.

Investering € 69,95 per uur (half uur coaching half uur behandeling)

Alleen contante betaling mogelijk in de praktijk.

Transformatie Strippenkaart 6 Light sessies voor de prijs van 5

Wil jij een diepgaande transformatie aangaan? Klaar om de sprong in bewustZijn te wagen? Dan is deze strippenkaart interessant voor je. Je ontvangt 6 sessies Light Coaching inclusief een half uur healing per sessie maar je betaalt voor 5 sessies. De laatste sessie ontvang je geheel GRATIS.

 • 6 x 30 minuten Life & Lightcoaching
 • 6 x 30 minuten Light Healing

Investering € 339,95

 

Wat zeggen anderen die je zijn voorgegaan?

Klik hier om de ervaringen van anderen te lezen. Hoe hebben zij dit ervaren? Wat heeft het voor hen betekend?

Annuleren?

Voor alle boekingen geldt een annuleringsbeleid. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht. Op het moment dat je een sessie boekt, ga je akkoord met de algemene voorwaarden.