Als je weet dat elke gedachte een electrische prikkel is die je zenuwstelsel belast dan kun je gerust stellen dat overmatig denken moe maakt. Mediteren geeft je de gelegenheid om de constante gedachtenstroom op te merken en je aandacht bewust te verleggen naar directe ervaring. Het verlost je van onnodige hersenactiviteit. Het helpt je even te vertragen en te verstillen om de aandacht te richten op het moment zodat er rust en ruimte beschikbaar komt.

We leven in een wereld van snel en sneller. Kortom we lopen onszelf soms echt voorbij. Geniet jij nog van wat je doet? Hoe kun je op een simpele manier tot rust komen en kun je weer onthaasten?

Ervaar zelf de positieve effecten

De Wijsheid van het Hart leert je om op een laagdrempelige manier te mediteren en te onthaasten. Praktisch en direct toepasbaar. De effecten zijn groot. Je concentratievermogen verbetert sterk, stress vermindert en je ervaart meer rust. Een uitermate geschikte tool voor op het werk dus. Ervaar dat zelf!

Een meditatie Xperience is opgebouwd uit 8 wekelijkse sessies van 1 uur en wordt ondersteund door cd’s zodat men thuis kan oefenen. Voor meer informatie of het maken van een vrijblijvende afspraak, neem contact met de Wijsheid van het Hart.