Sprankels voor Inzicht & Helderheid

 

Een reading geeft inzicht in je patronen, overtuigingen, blokkades, je valkuilen en je (ware) kwaliteiten en talenten. Je kunt het zien als een energetische scan van je energieveld, Akasha, DNA en hogere Zelf. Daarin bevindt zich informatie over je ervaringen, energetische blokkades, je (onderdrukte) gevoelens, je (onbewuste) gedachten patronen en blokkerende overtuigingen.

Soms is een reading best confronterend. Je ontmoet diep weggestopte emoties in jezelf die je mogelijk liever niet voelt en liever niet onder ogen komt. De uitnodiging is om daar met liefde en vanuit volstrekte eerlijkheid naar te kijken. Het maakt je namelijk heel helder en bewust. Zie het maar als Lichtkracht die gebracht wordt naar je innerlijk kind.

Een reading bij De Wijsheid van het Hart betekent ook altijd een energetische transmissie, sprankels van Licht die DNA activeren en je hart openen. Een super katalysator voor jouw proces van ontwaken. Dat is voelbaar. Direct naar de kern snel en eenvoudig. Jouw kern van Lichtkracht zodat je kunt gaan stralen en genieten.

Woon je niet in de directe omgeving? Geen probleem, boek dan een online Skype consult.

 

Een reading ondersteunt je bij …

  • helder inzicht, helder kunnen waarnemen
  • je intuitie en spiritualiteit te verdiepen
  • meer energie en meer flow ervaren
  • herhalingen doorbreken omdat je telkens vastloopt op dezelfde thema’s zodat je vrijheid ervaart
  • meer leven vanuit je hart en minder vanuit je hoofd, het opent je hart
  • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten transformeren naar balans en nieuwe energie
  • beter leren omgaan met (hoog)gevoeligheid of paranormale gevoeligheid zodat dit een kracht wordt en voor je gaat werken in plaats van een last
  • het ontdekken van je ware potentieel, je ware Lichtkracht
  • meer inzicht in jezelf en je onbewuste (reactie)patronen zodat je bewuste keuzes kunt maken die je leven een positieve wending geven
  • weten hoe jij je hooggevoelige kind het beste kunt begeleiden

Investering € 59,95 per uur

 

Kort Telefonisch of Skype Consult

Soms heb je alleen één of meerdere korte vragen en geen behoefte aan een uitgebreid consult. Een kort telefonisch of Skype consult is dan een uitkomst. Een kort telefonisch consult kun je alleen boeken als je al een intake hebt gehad en/of in behandeling bent.

Investering € 29,95 per half uur

Lees hier wat anderen van de readings vinden.

 

Annuleren?

Voor alle boekingen geldt een annuleringsbeleid. Kosteloos annuleren kan tot 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat, dan wordt het volledige bedrag in rekening gebracht.