Als je het universum en jezelf wilt leren kennen, denk en voel dan in termen van frequentie en energie. Alles is energie, alles is verbonden, alles is één.

mediteren in helmond, reading in helmond, healing in helmond, bewustzijn, hooggevoelig, spiritueel, spiritualiteit, ascensie, mindfulness

De Wijsheid van het Hart staat voor een reis namelijk die van je hoofd naar je hart. Wij leven in een bijzondere tijd. Een tijd waarin velen deze reis maken van hun hoofd terug naar hun hart. Van een ego-gedragen bewustzijn naar een hart-gedragen bewustzijn. Het pad van Liefde & Compassie. Weer in contact met je Lichtkracht zodat je straalt.

De Wijsheid van het Hart is een katalysator voor Lichtkracht. Weer in contact zijn met je Lichtkracht is thuiskomen bij je ware Zelf. Dit is een proces van ontwaken en dat verloopt via een aantal stadia. De Wijsheid van het Hart ondersteunt je hierbij op alle lagen. Er is geen formule die ontwaken garandeert en het is zeker geen methodiek of techniek. Maar een reis naar binnen. Ik bied je geen "teachings" aan. Ik wijs je de weg naar intuïtie en bewustzijn, het pad mag je zelf bewandelen en ontdekken. De wijsheid zit al in jou opgeslagen in je DNA. Ik herinner je hier simpelweg aan.

Lichtintelligentie

Al van kinds af aan bezit ik het vermogen om quantum energie te kunnen waarnemen (horen, voelen, weten en zien).  Ook communiceer ik al van kinds af met mijn familie van Licht. Ik heb hen altijd al kunnen waarnemen en voelen. Dit is een natuurlijk vermogen en dit is in iedereen aanwezig. Alleen "slaapt" dit vermogen in het DNA nog bij de meesten. Dit vermogen is een vorm van multi dimensionele communicatie en is niet lineair zoals wij gewend zijn. Het is de taal van licht, de taal van de ziel en deze vorm van communicatie stelt mij in staat om direct naar de kern te gaan. Dat wat nog niet gezien is, wordt nu zeer helder waar genomen. Helder waarnemen is niets anders dan bewustzijn. Bewustzijn is licht. En licht is informatie (dat is zeer intelligente energie). Dat is de taal van de Ziel. Ik begeleid je en leer je om diep te doorvoelen, ik help je te herinneren wie je nu echt ten diepste bent en help om je intuïtie weer te leren herkennen en vertrouwen. Zodat jij ook effectief gebruik kunt maken van deze lichtintelligentie die voor iedereen beschikbaar IS. Ik werk op de lagen van frequentie en energie vanuit de Bron. Zie het maar als sprankels van Licht. En dit is voelbaar, direct. Boven het gebied van het normale denken bevindt zich een veld van oneindige intelligentie, de taal van licht. De taal van liefde. Vanuit dit veld ben ik werkzaam. Vanuit dit veld ontmoet ik jou.

De kracht van onvoorwaardelijke Liefde

Er bestaat geen grotere lichtkracht in dit universum dan de kracht van onvoorwaardelijke liefde. Houden van wat is. Je wordt begeleid en ondersteund in jouw persoonlijke reis van je hoofd naar je hart. Zodat er een krachtig electromagnetisch veld wordt neergezet. Het veld van eenheidsbewustzijn. Het is vanuit de frequentie van onvoorwaardelijke liefde en compassie dat veranderingen werkelijk kunnen worden vormgegeven. Frequentie is informatie en verandert energie. Energie die in beweging komt en verandert, verandert uiteindelijk de materie, de vorm (je lichaam) en structuren. En dit proces begint bij jezelf. Van binnen naar buiten stralen. De verandering komt vanuit bewustzijn. 

De Wijsheid van het Hart is geboren uit mijn persoonlijke reis naar binnen. En deze begon lang geleden. Een reis vol valkuilen maar ook vol ervaringen, inzichten en realisaties. Van een burn out tot een depressie en angststoornis. Een spontaan Kundalini ontwaken, de donkere nacht van de ziel, chronische vermoeidheid en overprikkeling. Een zoektocht die mij bracht bij vele (spirituele) opleidingen, trainingen, diverse vormen van meditatie en "oude" en "nieuwe" leermeesters. Om uiteindelijk het spirituele hart (Hridaya) te ontdekken. Het stralende en sprankelende Zelf. Gedurende dit avontuur heb ik gewerkt met de Kundalini van de Aarde die aan haar reis begon van Tibet, India en via het Andes gebergte nu aan is gekomen op haar nieuwe verblijfplaats. Gedeelten van dit energetische werk heb ik beschreven in de blogs en de energetische updates die plaats op mijn website en via de socials. De energetische veranderingen hebben een enorme impact op onze energie huishouding, ons lichaam, ons zenuwstelsel en onze biochemie. Het is om deze reden dat ik gedeelten van deze energetische transmissies deel. 

Een mens is een instrument dat bespeeld wordt door bewustzijn, door Licht

Ik heb jarenlange ervaring in het energetisch coachen en begeleiden van hooggevoelige personen en kinderen en geniet bekendheid als Medium, Spirituele Coach en Healer. Als ervaringsdeskundige maar zeker ook met een stevige basis. Ik ben opgeleid tot Life Coach, Meditatie Trainer, Mindfulness Trainer, Medium en Energetisch Therapeute. Alhoewel deze opleidingen waardevol zijn geweest, is mijn grootste kracht het werken vanuit intuïtie en helder bewustZijn.

Wat is jouw volgende stap op het pad van bewustwording?