Sprankels voor Intuïtie & Spiritualiteit

Ascensie, mediteren, I AM, hooggevoelig, meditatie, HSP, bewustzijn, bewustwording, spiritueel, nieuwetijdskind, ontspanning, vredeWil jij kennismaken met mediteren of gewoon even onthaasten? Wil jij kunnen ontspannen en meer rust in je hoofd? Ben jij vaak overprikkeld en moe? Heb je moeite met ontladen en opladen? Dan is mediteren een snelle en eenvoudige manier om meteen innerlijke rust te ervaren.

De meditaties van De Wijsheid van het Hart zijn bijzonder. Bijzonder omdat ze zo moeiteloos en eenvoudig zijn. Geen technieken, geen methodiek om tot diepe ontspanning te komen. Maar direct rust, diepe ontspanning en vrede ervaren. Onmiddellijk. Dat komt omdat de meditaties licht gecodeerd zijn en gegeven worden vanuit Bron energie. Dat is voelbaar. Zie het maar als Sprankels van Licht die een katalysator zijn voor jouw eigen Lichtkracht. Jouw intuïtie.

Je wordt mee genomen op een helende reis. Een reis van je hoofd naar de diepte van je eigen hart. Je hart opent zich en het denken verdwijnt naar de achtergrond. Een reis waarin wij samen bewustzijn gaan verkennen en je een diepe aanraking ervaart van binnenuit. Een reis die je helpt om je eigen Lichtkracht weer te ontdekken en voelen.

De meditaties hebben een mega effect op je intuïtie en spiritualiteit doordat ze DNA activaties bevatten.

Investering € 15,-

Kijk onder de agenda voor de eerstvolgende meditatie. Eerst lezen wat anderen hiervan vinden?