Het lichaam is omgeven door een elektromagnetisch veld waarin zich blokkades of verstoringen kunnen bevinden. DNA is ook een magnetisch veld. Een verstoring van de energiestromen in deze velden uit zich meestal in klachten zoals spanning, pijn, veel piekeren, aanhoudende vermoeidheid, angst, onrust, hoofdpijn etc. Een energetische behandeling herstelt de natuurlijke energiestromen waardoor er ontspanning ontstaat, meer licht verankerd wordt in je lichaam, je aarding merkbaar verbetert, je meer in contact komt met je gevoel en je ware Zelf en verlichting van de klacht(en) optreedt. De balans wordt direct hersteld en er vindt DNA activatie plaats. Met deze DNA activitatie opent zich een compleet nieuw veld van mogelijkheden en potentie. De activaties versnellen en vergemakkelijken het ascensieproces.

Een energetische behandeling dient nooit als vervanging voor reguliere behandeling. Bij aanhoudende klachten dien je altijd contact op te nemen met de huisarts. Een energetische behandeling werkt ondersteunend en kan veilig gecombineerd worden met reguliere therapie en andere vormen van alternatieve behandeling.

Een energetische behandeling is bijzonder effectief. Vooral spanningsklachten, (faal)angst, onzekerheid, burn-out, aanhoudende vermoeidheid, overprikkeld zijn, slecht slapen, en stress zijn heel goed te behandelen. Kinderen met autisme, nieuwetijdskinderen, hooggevoelige kinderen etc. reageren bijzonder goed op een behandeling. Ook hooggevoelige (jong)volwassenen die moeite hebben met het aarden (aanwezig zijn) en snel overprikkeld zijn hebben enorme baat bij een behandeling. Ik werk op de lagen van frequentie en energie. Dit zijn de lagen die vooraf gaan aan vorm en materie (lichaam). Frequentie is in feite informatie en verandert energie en zet energie in beweging. Dit is merkbaar en voelbaar in het lichaam (de vorm). De lagen die je ervan weerhouden om je ware Zelf te ervaren worden voelbaar, zichtbaar en lossen op. Een energetische behandeling herstelt de balans zeer snel en in deze balans kan de lichaamsintelligentie en het herstellend vermogen van het lichaam zijn werk ongehinderd doen. Helen vanuit bewustZijn, helen vanuit een nieuw Paradigma.

Ik ben gespecialiseerd in kundalini en ascensie/descensie symptomen. Opsporen waar de oude programma’s (oude informatie en oude energie) voor stagnatie zorgen en deze verwijderen zodat je de nieuwe programma’s (nieuwe informatie in de vorm van frequenties) probleemloos kunt verwerken en belichamen. Dit heeft een diepe impact op je algehele welbevinden. Een shaktipat activatie maakt onderdeel uit van de behandeling. Ervaar je een blokkade in je kundalini ontwaken? Dat kan je behoorlijk uit balans brengen en zorgen voor veel ongemak. Dan kan ik je een behandeling zeker aanbevelen om de weg vrij te maken voor volledige kundalini activatie en optimale doorstroming. Je maakt een kwantumsprong in bewustZIJN. Een behandeling geschiedt zittend en duurt hooguit 30 minuten. De verandering in energie is meteen voelbaar. Ervaar het zelf!

Voor wie? Jij wilt …

 • meer zelfinzicht,
 • geen lange behandeltrajecten maar direct naar de kern,
 • echt resultaat, je hebt al van alles geprobeerd maar niets helpt, je “snapt” het wel maar “voelt” het niet,
 • minder vanuit je hoofd leven,
 • stress, piekeren, onrust, burn-out, vermoeidheid, depressieve klachten, (faal)angst aanpakken,
 • je balans hervinden en herstellen,
 • meer energie en meer flow ervaren,
 • meer innerlijke rust,
 • lichamelijke klachten aanpakken en leren luisteren naar deze signalen,
 • echt leren omgaan met (hoog)gevoeligheid en paranormale gevoeligheid,
 • weten wat ervoor zorgt dat je overprikkeld raakt,
 • werkelijk vanuit je hart leven,
 • weten wie je nu ècht bent, je authentieke zelf ontdekken,
 • weten hoe je helder en effectief zelfonderzoek kunt doen,
 • weer leren luisteren naar je intuïtie en deze verdiepen.

Investering 29,95 per half uur

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Betaling contant voldoen, er is geen mogelijkheid om mobiel te betalen.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.

Combinatie Energetische Coaching – Energetische behandeling op maat

 

Veel hooggevoelige personen, mediums, lichtwerkers en healers hebben behoefte aan een aanvullende ondersteuning in de vorm van begeleiding en/of coaching. Er is een compleet nieuw paradigma beschikbaar. En de oude manier van werken, je oude copingsmechanismen, oud gedrag en oude manieren van denken, de dynamiek van willen vermijden of willen bemachtigen werken gewoonweg niet meer. Vaak ontstaat er tijdens een ontwaken een identiteitscrisis (wat positief is) en weet je gewoonweg niet meer hoe om te gaan met deze nieuwe energie. Het nieuwe paradigma is moeiteloos manifesteren. Het is flow, vreugde, diepe ontspanning en tevredenheid. Maar geen ontspanning door inspanning. We zijn gewend om te overleven en leven vanuit het oude paradigma en hoe te leven en navigeren in dit nieuwe paradigma is voor velen erg lastig. Vooral voor de gevoeligen onder ons. Zij gaan vaak door met “oude technieken” van afschermen, leren bij jezelf te blijven en “ongewenste” energieën af te voeren. Dat is enorme opgave die overigens nooit gewerkt heeft.

Energetische coaching kan je hierbij ondersteunen. Je gaat ontdekken hoe het nieuwe Paradigma werkt, je intuïtie verscherpt zich super snel en je leert om de natuurlijke flow te ontdekken die er altijd is. De energetische behandeling verankeren de nieuwe lichtfrequenties, zorgt voor integratie en balans. Deze combinatie is bijzonder krachtig. Ik heb geen standaard behandel of coachingsprotocol. Geen one-size-fits all! Elk lichaam is anders, elke persoonlijke Akasha is anders, elk lichaam en zenuwstelsel is anders. Ik werk daarmee, ik werk vanuit intuítie en werk vanuit het Nieuwe Paradigma.

Investering 79,95  anderhalf uur (één uur coaching, half uur behandeling)

Kosteloos annuleren kan tot uiterlijk 48 uur voorafgaand aan de sessie. Mocht je je niet afmelden of te laat afmelden dan ben ik genoodzaakt het volledige bedrag voor de gereserveerde tijd in rekening te brengen. Betaling contant voldoen, er is geen mogelijkheid om mobiel te betalen.

Voor het maken van een afspraak, klik hier.